Logo Mo & Mo

Mo & Mo

Ons werk

Simpel menu

Naast uitvoeren / bouwen geven we ook veel advies, trainen we online professionals en werken we met andere bureaus samen. Wij hebben ervaring met non-profit, (semi) overheid, MKB en Multinationals.


Uitgebreide rijen met plaatjes vinden we niet heel veel zeggen. Uw project is immers maatwerk. We komen liever op de koffie, en leggen uit wat we kunnen.


Maar we laten natuurlijk wel graag zien wat we kort geleden gemaakt hebben en waar we mee bezig zijn.

 

Voorbeelden
Logo de Bibliotheek

Voor verschillende bibliotheken onderhouden we social media kanalen, ontwerpen en versturen nieuwsbrieven, en ontwikkelen en onderhouden we thematische websites en webshops.

Startpagina website Borgstaete.

Voor Borgstaete ontwikkelden we een website over bewindvoering. Bewindvoering is meestal iets wat gebeurt in tijden van stress en onzekerheid. De website is dus helder, straalt vertrouwen uit door een uitgekiend en simpel kleuren-pallet, en geeft rust zonder de bezoeker te betuttelen door net te doen alsof het allemaal maar leuk moet zijn.

Huisstijl ontwerp, drukwerk, logo en website.

Een scherm van de Oog op Zorg website.

Voor Oog op Zorg ontwikkelden wij een website met informatie over wijzigingen in de zorg. De website is natuurlijk toegankelijk en heeft onder andere filmpjes (gemaakt door een ander bedrijf) met uitleg in gebarentaal.

Logo en ontwerp, bouwen website op Typo3 CMS.

Leendert van de Merbel, screenshot website.

Een toegankelijke website met extra aandacht voor ondersteuning van oudere browsers en toegankelijke interactie-elementen uitgevoerd in SVG formaat. Logo en simpel huisstijl ontwerp.

 

 

Samenwerking
Logo Moneta.

Moneta is ons moederbedrijf. Moneta geeft (met name financieel) advies aan bedrijven en particulieren.

Logo Rijksoverheid.

Met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties werken we aan een toegankelijke(semi)overheid.

Logo Flincl

Flincl test websites en apps op toegankelijkheid. Als u het waarmerk drempelvrij wilt dragen zijn zij het bureau waar we onze websites laten testen.

Perspective logo.

Perspective is een marktonderzoeksbureau voor organisaties die meer rendement uit klantrelaties willen halen. Bij een nieuwe website, huisstijl of marketingactie hoort vaak klantonderzoek. Wij vinden Perspective daarvoor het beste bureau.

Siteimprove logo.

Een deel van wat een website toegankelijk maakt kan (en moet) continu (geautomatiseerd) gecontroleerd worden. Siteimprove biedt daarvoor de beste dienst.

Vierkante Meter logo.

Vierkante Meter bouwt ook mooie en toegankelijke websites. Samen zorgen we er voor dat onze klanten altijd geholpen kunnen worden, ook als het bij een van ons druk is.

Logo drempelvrij, link gaat naar drempelvrij website.

Wij zijn preferred partner van drempelvrij.

Omhoog